Scholingen

Ik volg regelmatig scholingen. Soms in de praktijk en soms online. 13-01-2022 heb ik de e-learning borstvoeding in kwetsbare situaties gevolgd. Altijd prettig om weer wat onderwerpen te herhalen.

Lees verder

Horigen borstkolf

Geef je borstvoeding en heb je in je kraamtijd een kolf nodig? Mijn klanten kunnen in de kraamweek altijd gebruik maken van mijn borstkolf. Ik heb de Horigen chicture plus , een dubbele elektrische borstkolf. Dit is een krachtige, dubbelzijdige borstkolf met 3D techniek. Dat wil zeggen dat hij het drinken van de baby zo

Lees verder

Scholing acute verloskunde plus 2021.

In Oktober hebben we met het hele team van Kraamzorg NH deze scholing gevolgd, bij TOV verloskunde. Een E-learning en praktijk. Wij herhalen deze scholing iedere twee jaar, om de acute situaties te blijven oefenen.

Lees verder

Acute zorg 2019

23 September heb ik de scholing acute zorg in de kraamtijd gevolgd. Theorie en praktijk. Leuke, leerzame scholing, met veel praktijktijd en uitleg. @Dare2Help

Lees verder

Scholing acute verloskunde 2019.

In mei 2019 heb ik de scholing acute verloskunde gevolgd. Samen met collega´s, ambulanceverpleegkundigen en verloskundigen. Het was een leerzame praktijkavond, waar veel verschillende casussen aan bod kwamen. Ook goed om te horen hoe ambulanceverpleegkundigen en verloskundigen tegen bepaalde situaties aankijken.

Lees verder

Verlies..

@Scholing : In April heb ik de training, kraamzorg na het verlies van een baby gevolgd.  Leerzaam en waardevol. Om als kraamverzorgende een bijdrage te kunnen leveren in de kraamweek, na het verlies van een baby. # Hiske Kuilman Coaching.

Lees verder